Index

Nike Air Max 98 LX Hvid

Post anything about your (gaming) rig here. (advice, problems, showing off ..)

Nike Air Max 98 LX Hvid

Postby 75chcyao » Wed Nov 06, 2019 5:27 am

Image


Nike Sko Sale har pisket op nogle windbreaker-inspirerede spark, der husker 80'erne og 90'erne fra sent, og brandets Air Max 98 er en af ​​de nyeste modeller til at få throwback-behandlingen. Denne sneaker repræsenterer en mørkere optagelse end dens nylige Air Max 95-modstykke, skønt en række farverige striber giver en lys kontrast overalt.


Nike Sko Mænd bliver udstyret til en by om natten, der kører med sin seneste make-up, og ankommer stealthy i sammenligning med meget af sommerens tema-ordninger set gennem de sidste par måneder. Parret er klædt i sort i næsten hver eneste accent, og fastholder det visuelle lokkemiddel gennem divergerende strukturer og sparsomme reflekterende dekorationer. Rør over den øverste kant af mudderbeskyttelsen såvel som kontraststing på toppen af ​​båndet og hårdere mesh påtager sig sidstnævnte funktion som den eneste fremtrædende ændring i hele tiden. Selvom de er sparsomme, skaber disse sølv-esque metaller en løs blanding af robot- og noir-inspiration.


Nike Sko Sort Toronto Raptors på randen af ​​at vinde deres første mesterskab, er her det perfekte par Air Max 98s til at fejre den historiske lejlighed. Klædt i et psykisk lilla, sort og universitetsrødt farveskema. Skoen har en lilla mesh øvre med hvid og rød læderoverlays. Sort detalje på Swooshes, tunge, kniplinger og ydersål i gummi afslutter designet.


Skoen er vist i sort langs den Nike Air Max 98 LX Hvid øverste og stablet med en sprød hvid mellemsål og fuld længde transparent Air Max-enhed. Et stribet design overtrukket i nuancer af "Kinetic Green", "Psychic Purple" og "Flash Crimson" markerer sidepanelerne for en retro glød, mens en læder-mudguard med en metallisk Swoosh holder tingene moderne. Air-enheden præsenteres i klassisk gummigummi, hvilket giver stilen et sidste nostalgisk touch.


https://www.udsalgskrs.com/
75chcyao
 
Posts: 3
Joined: Wed Nov 06, 2019 5:20 am

Re: Nike Air Max 98 LX Hvid

Postby voni » Thu May 14, 2020 10:37 am

voni
 
Posts: 75447
Joined: Mon Feb 17, 2020 9:14 am


Return to Gaming Rigs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron